Welke stofzuiger moet ik kopen?

Je wilt je huis schoon houden dus een goede stofzuiger is heel erg belangrijk. Of je er nou een koopt bij de een grote winkel of op de rommelmarkt. Het verschil is zeker duidelijk. Er zijn verschillende soorten stofzuigers en ieder heeft zijn eigen doel. Ik zal er even een aantal op een rijtje maken zodat je niet eindigt met een kost vol schoonmaakartikelen.

De robot

De naam zegt het al, de stofzuiger doet al het werk zelf. Hierdoor kan jij met jij lekker op de bank gaan liggen terwijl de robotstofzuiger al het werk doet. Deze stofzuiger is redelijk door en is eigenlijk ook alleen geschikt voor kleinere ruimtes. Dit komt omdat het maar een kleine vuilreservoir heeft.

Voor de pro’s

Een professionele stofzuiger is vaak ook erg duur, maar je krijgt er dan wel wat voor terug. Deze stofzuigers zijn  vaak in staat om vrijwel alles op te zuigen. Van beton tot water. Deze stofzuigers hebben een enorme zuigkracht. Deze stofzuigers zijn voornamelijk voor bedrijfspanden bedoelt maar kunnen je huis ook erg goed schoonmaken. 

De steel

De steelstofzuiger is een stofzuiger is perfect is voor huizen. Het vuilreservoir zit bij deze gemonteerd aan de steel zelf. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijk opgeborgen kan worden in kleine ruimtes. Ideaal dus voor kleinere ruimtes. Aangezien het vuilreservoir aan de steel vast zit, neemt dus ook extra gewicht met zich mee tijdens het stofzuiger. Dit kan dus best zwaar worden als je hem niet redelijk vaak leegt.

Voor welke stofzuiger ga jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *