Een online consult met een medium

Je ziet het steeds meer op evenementen, een waarzegster die voor een bepaald bedrag naar jouw horoscoop en in jouw toekomst kijkt. Het wordt steeds populairder om horoscopen te lezen en bezig te zijn met astrologie. Tegenwoordig kan je ook een consult online krijgen!

Wat doen mediums?

Mediums beschikken over paranormale gaven wat ervoor zorgt dat geesten van mensen die overleden zijn kunnen communiceren via de medium. Het verschilt per medium wat voor mogelijkheden er zijn, aangezien niet elke medium dezelfde gaven heeft ontvangen. Mediums gebruiken deze gaven om mensen op aarde te helpen. Dit wordt dan ook gezien als hun roeping. Zij geven vaak advies en helpen mensen door middel van een persoonlijk consult.

Online consult

Tegenwoordig, met alle digitalisering, is het niet verrassend dat mediums nu ook online adviezen geven. Je kan via websites, zoals die van Astro Angels, contact opnemen met mediums via een chat om adviezen te krijgen. Ook kan je je aanmelden voor een e-mail consult. Hier kan je op je eigen manier en tijd jouw vragen formuleren en opschrijven. De mediums antwoorden dan binnen twee dagen. Op deze manier kan je snel advies krijgen en hoef je niet per minuut te betalen zoals bij een bel consult gebeurt.

Wil jij nou meer weten over hoe en wat met betrekking tot medium consultaties, horoscopen en meer? Kijk dan eens op www.astroangels.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *