De leukste mode accessoires van zomer 2018

De zomer is in volle gang, de zon schijnt veel dit jaar en het is ook erg warm. Dit betekent dus dat u weer volop met vrienden en familie kunt afspreken en leuke dingen kunt doen zoals naar het strand of op een heerlijk terrasje en wijntje drinken. Waarschijnlijk heeft u uw zomer al helemaal zomer ready gemaakt, zo niet dan hebben wij nog een aantal zomertrend op een rijtje voor u.

Felle kleuren

Felle kleuren zijn helemaal in deze zomer, ze zijn niet alleen heel kleurrijk en vrolijk, maar je lijkt er nog eens super bruin in ook. Geel is een kleur dat iedereen wel staat en die vaak ook terug komt in casual kleding. Een mooie dames riem erbij zoals een bruine of zwarte maakt uw outfit hierbij helemaal af.

Duurzaamheid

Een andere belangrijke ontwikkeling in de modewereld is duurzaamheid. Kleding die gemaakt wordt in ontwikkelingslanden kan echt niet meer, daarom zie je steeds vaker kledingwinkels oppoppen met duurzame kleding.

Rugzakken

Ook rugzakken zijn weer helemaal in. Niet alleen de outfits van de jaren 80 zijn weer helemaal terug maar ook de rugzakken van vroeger. Dus trek die wijde broeken maar weet uit de kast en kies bijvoorbeeld voor een heuptasje of leuk klein rugzak.

Wilt u meer weten over de laatste trends of leukste zomer accessoires? Kijk dan eens op de Lederwarenwebshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *