Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Over anderhalve maand is het weer zo ver, september, een nieuw schooljaar breekt aan. Meestal krijg je van je school een lijst met basisbenodigdheden voor het nieuwe scholjaar, zoals een etui, een agenda, en wat mappen en schriften. Echter zijn er een aantal schoolspullen die je niet kan missen dit schooljaar en jou kan helpen er doorheen te komen.

Markeerstiften

De musthave voor jouw schoolcarriĆØre is de markeerstift. Je kan ze voor van alles en nog wat gebruiken, zoals het onderstrepen van hoofdsteekwoorden, voor het organiseren van belangrijke feiten in je samenvatting of voor bijvoorbeeld een openboek S.O. waar je snel informatie terug mee kan vinden. Deze musthave moet je hebben voor het schooljaar.

Post-its

Een andere belangrijke musthave die vaak onderschat wordt is de post-it. Met een post-it kan je namelijk veel, niet alleen school gerelateerd, maar ook als herinneringensteun gebruiken voor thuis. Bijvoorbeeld dat je niet moet vergeten je paper uit te printen, of om te vergeten dat je een afspraak hebt staan die dag.

Een rugzak

Het klinkt voor de hand liggend, maar een goeie rugzak is erg belangrijk, en niets minder dan een eastpak rugzak. Deze rugzak is al jaren de populairste rugzak waar iedereen gezien mee wilt worden. Er zijn tegenwoordig vele soorten en varianten dus kies jouw unieke rugzak op scholierenshop. Zorg ervoor dat je er daarnaast geen last van je rug krijgt, dit kan namelijk erg vermoeiend worden om elke dag 10 kilo aan boeken mee te zeulen en thuis te komen met rugpijn, test ze dus goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *