Welke kleding je mee moet nemen op vakantie

De zomer is in volle gang en met het prachtige weer kan je ook weer je mooie zomerkleding voor de dag halen. Ga je binnenkort op vakantie en moet je daarbij keuzes maken met betrekking tot je wel of niet meeneemt van je kleding? Lees dan snel verder, in dit artikel vertellen wij jou wat je in ieder geval mee moet nemen.

Schoenen

Allereerst is het belangrijk om na te denken wat voor schoenen je gaat meenemen op vakantie, ga je op een zonvakantie dan is het handig om in ieder geval open schoenen zoals slippers mee te nemen en wellicht nog wat schoenen voor in de avond. Ga je echter op een stedentrip dan is het slimmer om wat stevige schoenen mee te nemen waar je een lange tijd op kunt lopen zonder problemen.

Broeken

Wat je in ieder geval moet meenemen is een lange en een korte broek, bijvoorbeeld een jeans of een korte spijkerbroek. Het is belangrijk dat het in ieder geval een zomerse broek is zo ben je op elke gelegenheid en weersomstandigheid voorbereid.

Zomerse jasje

Ook al ga je naar een lang waar het minimaal 30 graden is, het is verstandig om in ieder geval een zomers jasje of spijkerjack mee te nemen voor in de avonden waarin het wellicht wat frisser is. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een dunne parajumpers jas, je kan hem natuurlijk zo klein mogelijk op vouwen en voor de zekerheid in je tas meenemen voor het geval je het koud krijgt.

Meer informatie over zomerse kleding of zoek je nog leuke kleding? Bezoek dan eens Kellyjeans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *