Informatie over Citroen Cactus

 

De Citroen Cactus lease: creatieve zakelijkheid

Sinds de introductie van de Citroen C4 Cactus heeft het model heel wat hoofden doen draaien. Het unieke karakter en uitdagende design van het nieuwste model van Citroen, is niet het alledaagse model wat u misschien zal verwachten. Met deze nieuwe stap kiest het Franse automerk duidelijk voor vernieuwing en innovatie en dat is precies wat het doel van Citroen is geweest. Ook is dit model te leasen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wilt u een Citroen C4 Cactus leasen? Dan bent u bij Autoleasecenter.nl aan het juiste adres.

 

Citroen Cactus lease

 

Citroen C4 Cactus lease verveeld nooit

Naast een uitdagend uiterlijk, komt het Citroen C4 Cactus lease pakket met een functionele auto. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handschoenenkastje van maar liefst 8,5 liter groot? Ter illustratie: deze opbergmogelijkheid biedt de ruimte aan een fles van twee liter. Hierin schemert de praktische kant door van een auto die een duidelijke focus heeft op design. Het beste van beide werelden dus. Daarnaast zijn de handgeschakelde modellen voorzien van een voorbank, in plaats van twee voorstoelen. Opties zoals deze maken de Citroen Cactus lease geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook voor een gezinsrijder die op zoek is naar een praktische auto. De Citroen C4 Cactus lease biedt het allemaal. Een ander saillant detail is dat dit model werd gepresenteerd op de geboortedag van André Citroen: de grondlegger van het Franse automerk.

Met de Citroen C4 Cactus lease wordt u nooit verveeld met compromissen. Het oog voor detail is uitzonderlijk hoog en daardoor ontdekt de rijder doorlopend innovatieve en mooie functionaliteiten die er allemaal voor zijn om het de rijder zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan een panoramadak, een intuïtief multimedia center, Magic Wash en zelfs airbags in het plafond van de auto.

 

Citroen C4 Cactus leasen?

Wilt u ook de Citroen C4 Cactus leasen? U merkt dat het Franse automerk met de Citroen C4 Cactus een moderne en veelzijdige auto heeft neergezet die zowel voor de zakelijke rijder, als de particuliere gezinsrijder een creatief verlengstuk is van uw persoonlijkheid, zonder hier ergens anders een compromis voor hoeven te sluiten. Neem vandaag nog contact op met Autoleasecenter.nl voor een offerte op maat voor uw eigen Citroen C4 Cactus lease pakket!

 

Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *