Wat te geven op pakjesavond?

Een sinterklaasgedicht en een cadeau geven is altijd leuk met pakjesavond, maar wat kun je nu het beste geven? Het belangrijkst is om de persoon aan wie je het cadeau geeft goed te kennen. Is het een man? Een vrouw? Een kind? Dit is niet moeilijk om te bepalen. Het moeilijkste is: Wat vinden ze leuk?

Om je een indicatie te geven van wat in principe altijd leuke cadeautjes zijn, is hierbij een top-3.

Zoetigheid

Wanneer is een chocoladeletter nou niet goed in de smaak gevallen? Iedereen vindt het leuk om zijn eigen voorletter in chocolade te ontvangen en op te eten. Chocoladeletters zijn in bijna elke supermarkt te verkrijgen en zijn zeker niet duur. Als je iemand nog meer wilt verwennen dan is het misschien zelfs leuk om zijn/haar hele naam in chocoladeletters te geven! Een sinterklaasgedichtje erbij en klaar is kees. Nog een tip voor een cadeau van chocoladeletters: Het is nog specialer om verschillende soorten chocolade te combineren, zodat er verschillende kleuren zijn.

Verzorgingsproducten

Voor zowel man als vrouw is het fijn om goede verzorgingsproducten te hebben. Een verzorgende zalf of een heerlijk luchtje kan nooit kwaad. Als je niet precies wat je het beste kan kopen is het misschien verstandig om aan de partner van diegene te vragen wat zijn/haar favoriet product is. Als zij het ook niet weten dan is een cadeaubon natuurlijk de beste keuze. Tegenwoordig zijn er speciaal voor Sinterklaas speciale verpakkingen verkrijgbaar die extra leuk zijn.

Spelletjes

Een gezelschapsspel zorgt voor de leukste avonden. Je kunt het spel misschien zelfs gelijk spelen op pakjesavond. Een bordspel voor het hele gezin zoals Mens-erger-je-niet of ouderwets Ganzenborden is misschien clich├ę, maar stiekem wel nog hartstikke gezellig. Een klein drankje en een hapje erbij en je hebt gegarandeerd een gezellige avond.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *