De laatste trends voor telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje is de perfecte oplossing als het aankomt op de bescherming van je smartphone. Sinds de meeste mensen altijd een hoesje om hun telefoon hebben komen er ook steeds weer nieuwe modellen uit. Tegenwoordig draait het vooral om functionaliteit, maar er zijn ook andere trends op het gebied van telefoonhoesjes.

Unieke backcovers

Er zijn verschillende modellen te koop, zowel backcovers als flipcases en bookcases. Zo is er voor iedereen wat wils. Met backcovers kun je vaak kiezen voor een heleboel verschillende prints. Deze zijn op het internet te vinden, maar er zijn ook veel winkels waar ze hippe telefoonhoesjes verkopen. Een trend in deze backcovers zijn bijvoorbeeld flamingo’s of cactussen, maar je kunt hem ook online zelf ontwerpen met bijvoorbeeld een foto. Ook transparante backcovers zijn nog altijd in trek. Dit geeft bescherming en heeft een subtiele look. Je kunt ook gaan voor een siliconen hoesje. Dit is makkelijk buigbaar en zal dus ook niet snel kapot gaan.

Zakelijke flip- en bookcases

Een andere trend is het gebruik van flip- en bookcases. Deze telefoonhoesjes beschermen de telefoon zowel aan de voor- als aan de achterkant en hiermee is je telefoon dus extra goed beveiligd tegen valgevaar. Deze telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met de nieuwste technologieën. De dotview-cases geven bijvoorbeeld de tijd en het weer aan op het hoesje, en de bookcases zitten vast met een handige magneet zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij zomaar open gaat. Ook de sterke hoesjes zijn steeds populairder. Hoesjes die optimaal beschermt zijn tegen valgevaar of zelfs waterschade.

Trend: functionaliteit

De grootste trend die te zien is op het gebied van telefoonhoesjes is wel de functionaliteit. Gebruikers van een smartphone hebben graag een functioneel hoesje, dat wil zeggen dat ze bijvoorbeeld klein- en briefgeld kwijt kunnen, maar ook hun belangrijkste pasjes. Bankpassen, een rijbewijs, identiteitskaart of creditcard: zo hebben ze hun belangrijkste bezittingen samen met hun telefoon altijd op één plek. Deze functionele hoesjes komen in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende is de bookcase. Hierbij zit in het ene vakje de telefoon goed vast en in het andere vakje kun je enkele pasjes kwijt. Het verschilt per hoesje hoeveel pasjes je kwijt kunt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *