Een werkruimte heeft sfeer nodig!

Het imago van een bedrijf is ontzettend belangrijk. Projectinrichting en kantoormeubelen zijn twee onderdelen die de werkruimte een positieve boost kunnen geven. Elk bedrijf heeft een imago hoog te houden en ook interieur kan deze maken of breken. Niet alleen de bureaustoelen van het personeel vraagt aandacht, maar andere elementen zijn net zo belangrijk. Vloeren, plafonds, verlichting, bekabeling zijn een paar voorbeelden hiervan.

Efficient een ruimte inrichten

Uiteindelijk wil elk bedrijf een samenhangende uitstraling hebben, maar vergis je niet er zijn genoeg bedrijven die elke ruimte inefficiënt en niet comfortabel inrichten. Overweeg in elke ruimte wat het doel van die specifieke ruimte is. Daarbij telt de plaatsing van meubels mee, maar vooral de hoeveelheid en welke meubels je ergens plaatst. Vitra kantoormeubilair is speficiek gemaakt voor kantoor ruimten. En zorgt meteen voor samenhang van de ruimte.

Daarnaast is het essentieel dat de werkruimte aansluit op de missie en visie van het bedrijf, zorg ervoor dat de uitstraling van het bedrijf geen tegenpool wordt van waar je voor staat. Het zou gek zijn als je bijvoorbeeld een echt hertenkop als kapstok gebruikt, terwijl je een bedrijf bent die veganistische toetjes produceert.

Plaats meer planten

Als werkgever wil je je personeel tevreden houden, zij zijn immers de basis van een goedlopend bedrijf. De kantineruimte is dus ook een ruimte om je personeel aan te tonen hoe erg je ze waardeert. Vele werkgevers zetten een saaie tafel neer, met stoeltjes die te hard zitten. Kies voor een vrolijke, rustgevende kleur op de muur en creëer sfeer door veel planten neer te zetten. Het is belangrijk dat iedereen zich thuis en op zijn/haar gemak voelt. Succes ermee!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *